Πολιτική αλλαγών και επιστροφών

Αν η παραγγελία έχει γίνει ηλεκτρονικά, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα αλλαγής, η οποία βρίσκεται πάνω δεξιά στην κεντρική σελίδα (αλλαγές). Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Αν η παραγγελία έχει γίνει τηλεφωνικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας στο τηλέφωνο 24930 24002 και θα σας εξηγήσουμε τη διαδικασία.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΛΛΑΓΕΣ χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Παρακαλούμε η επιστροφή των προϊόντων να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή  για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την διαδικασία αλλαγής στο περιθώριο των 15 ημερών που μας δίνεται.
Τα προϊόντα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία Προσφορές -50% ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

1.    Μη ελαττωματικά προϊόντα
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή-αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση) και εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να καλέσετε στο 24930 24002 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω Φόρμα Επιστροφής, εντός 5 ημερών, με τις απαιτούμενες πληροφορίες, κάνοντας κλικ στο παρακάτω link και συμπληρώνοντας  όλα τα απαραίτητα πεδία.

LINK ΕΔΩ: https://moda4u.gr/forma-allagon-2


Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή θα λάβετε ειδοποίηση με email για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Το κόστος επιβάρυνσης του πελάτη σε αυτή την περίπτωση  είναι 5,00€.

2.    Ελαττωματικά προϊόντα & λανθασμένες αποστολές
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του  moda4u.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή αν το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης τους χωρίς καμία επιβάρυνση. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ίδιο προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο της επιλογής σας, ίσης ή  και μεγαλύτερης αξίας, με την υποχρέωση να καλύψετε την επιπλέον διαφορά που θα προκύψει.

3.    Επιστροφές χρημάτων
Σε περίπτωση που επιθυμείται επιστροφή χρημάτων:
Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
•    η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραλαβής
•    το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
•    το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του
•    το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής , Φορτωτική κ.ο.κ)
Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα και δεν θα πραγματοποιείται η επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.


Σε αυτή την περίπτωση σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο εκτός από το κόστος της αντικαταβολής και των μεταφορικών. Για παραγγελίες που δεν έχουν επιβαρυνθεί με κόστος μεταφορικών  σας  επιστρέφουμε τα χρήματα σας στο ακέραιο εκτός από το κόστος της αντικαταβολής.
Σε περίπτωση που η επιστροφή χρημάτων αφορά λάθος του moda4u.gr τότε σας επιστρέφουμε ακέραιο το ποσό που έχετε καταβάλλει συμπεριλαμβανομένης της αντικαταβολής και των μεταφορικών εξόδων.