Categories Blog

Lastest Blog

recent comments

There is no comment

popular tags

There is no tag

Κατηγορίες

Best Sellers

5 tops για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

5 tops για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Οι συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 έφεραν πίσω παραδοσιακά χρώματα, μοντέρνα σχήματα και μια σειρά από απροσδόκητα αξεσουάρ για τους θερινούς μήνες. Από τις μπλούζες που είναι εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’50 έως και τις φόρμες, αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016.

1 Μπουφάν

Χρησιμοποιείστε τα 50’bomber jacket από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 σαν σημείο αναφοράς του στιλ και δοκιμάστε τα σε σκούρες αποχρώσεις. Το bomber jacket είναι ευπροσάρμοστο για casual εμφανίσεις και σας προσφέρει μοδάτο στιλ και άνεση. Συνδυάστε αυτή την τάση με ποικιλία νέων χρωμάτων και υλικών που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

2 Φόρμες

Οι πρόσφατες συλλογές ρούχων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 παραπέμπουν σε ολόσωμες φόρμες στιλ μηχανικού που παρουσιάζονται σε βαθύ μαύρο, σε δροσερό τζιν και σκούρο πράσινο. Δοκιμάστε τζιν φόρμες με λευκό t-shirt ή μεγιστοποιήστε τη συνολική αισθητική του υιοθετώντας total black look, με μαύρη ολόσωμη φόρμα και μαύρο t-shirt.

2 Μπλουζάκια 50’s

Νιώστε άνετα με μεγάλου μεγέθους polo μπλουζάκια και γενικότερα με μπλουζάκια με επιρροές από τα 50’s. Ισορροπήστε αυτή την τάση με απλό παντελόνι και αξεσουάρ με πιο σκούρες αποχρώσεις. Αυτό το στιλ λειτουργεί τέλεια σε πιο σκούρους τόνους και αποχρώσεις powder, αλλά το κλειδί είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων ώστε να στηρίξετε αυτή την κομψή εμφάνιση.

4 Βερμούδες

Οίκοι μόδας όπως Pradaκαι Gucci έφεραν πίσω στη μόδα τις πιο κοντές βερμούδες σε μια σειρά από χρώματα και prints. Ιδιαίτερα εκπληκτικές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 είναι οι βερμούδες με φωτεινά χρώματα όπως μπλε, πράσινο και κίτρινο για την παραλία ή μπορείτε να ερμηνεύσετε αυτή την τάση και να την προσαρμόσετε περισσότερο στο στιλ σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από διακριτικά, πιο σκούρα χρώματα φορώντας τα κάτω από πουκάμισο.

5 Λευκά παντελόνια

Απίστευτα συμπληρωματικά με το στρατιωτικό στιλ και την ανάδειξη φωτεινών χρωμάτων το λευκό τζιν αποτελεί μια τάση που φοριέται καλύτερα με αξεσουάρ όπως dusty καφέ μπότες και ζώνη. Συνδυάστε το λευκό παντελόνι με ένα πλεκτό και με σχέδια πουλόβερ για καλόγουστα και εκλεκτής ποιότητας ντυσίματα ή συνδυάστε λευκό τζιν με ξεπλυμένο πουκάμισο για μια πιο κλασική εμφάνιση

0 Comment
Product successfully added to the product comparison!