Οι τάσεις για τον άντρα την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Κατηγορίες

Τελευταία

1

πρόσφατα σχόλια

popular tags

There is no tag

Προσφορές

1

Οι τάσεις για τον άντρα την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις για τον άντρα την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Και όσο ο καιρός πλησιάζει, αυτές είναι οι τάσεις που περιμένουμε για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

Στιλ safari

Τα ανδρικά ρούχα είναι πάντα συνυφασμένα με την χρησιμότητα. Αλλά ενώ αυτό συνήθως εκδηλώνεται με εμπνευσμένα militaryστιλ και camoτυπώματα τώρα πλέον η μόδα επιτάσσει και το safariστιλ. Τα καψαλισμένα χρώματα στο εύρος του καφέ σε μπλούζες με ανοιχτό λαιμό  και η συλλογή στα μπουφάν με χρώματα της ερήμου, αθλητικές φόρμες και μπλούζες με πολλές τσέπες. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ύφος που δεν ταιριάζει σε όλους οπότε πρέπει να δώσετε σε αυτή την τάση μια κατεύθυνση πιο προσωπική με σακάκια σε χακί αποχρώσεις και militaryμπλούζες με κοντά μανίκια και δύο τσέπες στο στήθος και όλα θα λειτουργήσουν τέλεια!

Το καλοκαίρι στη ζώνη του γκρι

Συνήθως τους πιο ζεστούς μήνες έχουμε μια έκρηξη χρωμάτων στις πασαρέλες αλλά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 οι σχεδιαστές φαίνεται πως συμφώνησαν ομόφωνα για μια πιο συγκρατημένη παλέτα, με το γκρι στην κορυφή της λίστας ως την πιο ευρέως εμφανιζόμενη απόχρωση. Σίγουρα, είναι ένα χρώμα που έχουν όλοι στην ντουλάπα τους ήδη, αλλά αυτή την σεζόν, το θέμα είναι πώς μπορείτε να το φορέσετε. Οι διαφορετικές αποχρώσεις και τα σχέδια του γκρι πρέπει να φορεθούν όλα μαζί για να δημιουργήσετε ένα lookμεγάλων προδιαγραφών.

Αγοράστε μερικά πράσινα

Το πράσινο επικρατεί εδώ και αρκετές σεζόν αλλά αυτή την σεζόν θα ανθίσει θεαματικά. Ενώ στο παρελθόν έχουμε δει πράσινο ως head-to-toeντύσιμο στην ίδια απόχρωση, το 2016 θα δούμε τις αποχρώσεις να χωρίζονται αλλά και να αναμιγνύονται. Οι πιο νέοι θα πρέπει να δημιουργήσουν αντιθέσεις, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ (όπως ζώνες) αλλά στο επόμενο επίπεδο του αντρικού ντυσίματος μπορείτε να συνδυάσετε μερικά αντίθετα κομμάτια φορώντας τα μαζί.

Ένα βήμα προς τα φαρδιά παντελόνια

Έχουμε δει φαρδιά παντελόνια εδώ και μία ή δύο σεζόν αλλά την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 η συντριπτική πλειοψηφία των σχεδιαστών μας δείχνουν τις νέες χαλαρωτικές τάσεις στα φαρδιά παντελόνια.

Τα τζιν είναι πιο σκισμένα από ποτέ

Καλά νέα για τους άντρες που λατρεύουν τα τζιν. Τα τζιν αυτή τη σεζόν θα τα δούμε σκισμένα, μπαλωμένα, ξεβαμμένα, τα πάντα, αρκεί να δείχνουν κατεστραμμένα. Και ενώ τα πολύ σκισμένα θα μπορούσε να είναι για τους πιο τολμηρούς ανάμεσά μας, το κλειδί της επιτυχίας είναι το τζίν σας να δείχνει χρησιμοποιημένο..

0 Σχόλιο

Αφήστε σχόλιο

Reload

Αποστολή